Schoolbord & Whitebord Hout

Met een tekenbord en krijtjes aan de ene kant en een whitebord met stift en wisser aan de andere kant doe je elk kind een plezier. Deze klassieker is goed voor eindeloos tekenplezier of voor het oefenen met schrijven. Met vriendjes wordt het een rollenspel met juf of meester voor de klas. De belangrijkste voordelen van het artikel ? Eenvoudig in elkaar te zetten en van duurzaam grenenhout ? Steeds opnieuw te gebruiken, leuk voor jongens en meisjes ? Om alleen op te tekenen of schrijven of een rollenspel te houden ? Vrolijke uitstraling door gekleurde randen, met krijtjes, wisser en stift Wat zit er in de verpakking? ? Twee driehoekige houten frames voor de zijkanten, hoogte ca. 65 cm ? Schoolbord, whitebord door te draaien, oppervlak 35 x 30 cm ? Een houten oplegplaat onder het bord, krijtjes, wisser en zwarte stift Tips & Tricks Dit bord is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Geef er een extra doosje witte of gekleurde krijtjes bij. Ook viltstiften voor het whitebord zijn er in meerdere kleuren.
Niet op voorraad
SKU
8711252854991
€ 17,99
Met een tekenbord en krijtjes aan de ene kant en een whitebord met stift en wisser aan de andere kant doe je elk kind een plezier. Deze klassieker is goed voor eindeloos tekenplezier of voor het oefenen met schrijven. Met vriendjes wordt het een rollenspel met juf of meester voor de klas.

De belangrijkste voordelen van het artikel
? Eenvoudig in elkaar te zetten en van duurzaam grenenhout
? Steeds opnieuw te gebruiken, leuk voor jongens en meisjes
? Om alleen op te tekenen of schrijven of een rollenspel te houden
? Vrolijke uitstraling door gekleurde randen, met krijtjes, wisser en stift

Wat zit er in de verpakking?
? Twee driehoekige houten frames voor de zijkanten, hoogte ca. 65 cm
? Schoolbord, whitebord door te draaien, oppervlak 35 x 30 cm
? Een houten oplegplaat onder het bord, krijtjes, wisser en zwarte stift

Tips & Tricks
Dit bord is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Geef er een extra doosje witte of gekleurde krijtjes bij. Ook viltstiften voor het whitebord zijn er in meerdere kleuren.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 8711252854991
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen