Soccer game Air B/O AB

Deze compacte soccer game speel je als airhockey. Lucht wordt omhoog geblazen via kleine gaatjes, waardoor de voetbalschijven zweven over het oppervlak. Het doel is zoveel mogelijk schijven met behulp van flippers in het tegenover gelegen doel te schieten. Met de scoretellers houd je de score eenvoudig bij. Het spel is overal mee naar toe te nemen. Je zet het op tafel en spelen maar. De belangrijkste voordelen van het artikel ? Geschikt voor 2 tot 4 spelers, flippers afzonderlijk te bedienen ? Airhockey, tafelvoetbal en flipperen tegelijk, plezier voor jongens en meisjes ? Compacte omvang, dus overal mee naar toe te nemen Wat zit er in de verpakking? ? Kunststof airhockey voetbaltafel ? Voorzien van 2 scoretellers en 10 ronde schijven met afbeelding van een voetbal ? Batterijen zelf aan te schaffen, 4 x AA Tips & Tricks Eddy Toys heeft ook een Pinball game, Dart Game en een tafelvoetbalspel, allemaal klein formaat. Leuk om te verzamelen en met z'n allen beurtelings te spelen.
Op voorraad
SKU
8711252537207
€ 11,95

Deze compacte soccer game speel je als airhockey. Lucht wordt omhoog geblazen via kleine gaatjes, waardoor de voetbalschijven zweven over het oppervlak. Het doel is zoveel mogelijk schijven met behulp van flippers in het tegenover gelegen doel te schieten. Met de scoretellers houd je de score eenvoudig bij. Het spel is overal mee naar toe te nemen. Je zet het op tafel en spelen maar.

De belangrijkste voordelen van het artikel
? Geschikt voor 2 tot 4 spelers, flippers afzonderlijk te bedienen
? Airhockey, tafelvoetbal en flipperen tegelijk, plezier voor jongens en meisjes
? Compacte omvang, dus overal mee naar toe te nemen

Wat zit er in de verpakking?
? Kunststof airhockey voetbaltafel
? Voorzien van 2 scoretellers en 10 ronde schijven met afbeelding van een voetbal
? Batterijen zelf aan te schaffen, 4 x AA

Tips & Tricks
Eddy Toys heeft ook een Pinball game, Dart Game en een tafelvoetbalspel, allemaal klein formaat. Leuk om te verzamelen en met z'n allen beurtelings te spelen.

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 8711252537207
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen