tiptoi® De Stift

Ontdek de wereld van tiptoi met deze handige stift! Met deze stift kan je ontdekken, dingen te weten komen, verhalen vertellen en spelen! Het fijne aan deze stift is dat hij de verhalen opslaat zodat je ze later nog een keer kunt beluisteren.
Niet op voorraad
SKU
4005556007899
€ 49,75

Ontdek de wereld met de tiptoi stift! Bekijk boeken, luister naar de verhalen en speel spellen. De stift werkt alleen als hij wordt gebruikt in combinatie met een ander product van tiptoi. De stift slaat de geluisterde fragmenten op om ze later nog een keer af te spelen. Tip met je stift op een boek en zie hoe het tot leven komt! Door deze educatieve stift leert je kind ontdekken, weten, vertellen en spelen. Geschikt voor kinderen van 4-10 jaar. 

Tiptoi van Ravensburger

Het interactieve leersysteem voor boeken, spellen en puzzels. Tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen helemaal zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.
Tiptoi motiveert tot spelen en leren!

Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 4005556007899
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen