tiptoi® spel De monsterlijke muziekschool

Alle monsterbands willen meedoen aan het muziekfestival. Maar om het podium op te mogen moet iedereen zich bewijzen: wie kent alle instrumenten en de liedjes? En wie zingt het hoogste lied? Op de muziekschool leren de kinderen allerlei aspecten van de muziek kennen. Alleen of met anderen: ? tiptoi® laat je kennis maken met de veelsoortigheid van de muziek ? tiptoi® brengt met liedjes melodieën en geluiden de muziekschool tot leven ? tiptoi® maakt jonge kinderen op een speelse wijze vertrouwd met de basisthema?s van het eerste muziekonderwijs ? Veel quizvragen en doe-spelletjes garanderen gevarieerd speel- en leerplezier Kies je lievelingsband en laat je door Krokus het vriendelijke hoofd van de muziekschool klaar stomen voor het grote optreden: Berry Polly en Presto demonstreren hoe leuk het is om zelf muziek te maken. Reno en de professor kunnen veel over instrumenten en de klassieke muziek vertellen; en bij Foni ontdek je waarom een goed gehoor soms wel erg handig kan zijn... De tiptoi® stift zit barstensvol spelletjes met informatie geluid en liedjes. Bovendien maakt hij het mogelijk om eenvoudige melodieën en ritmes zelf te spelen en verbindt de opdrachten en spelletjes spelenderwijs met de training van het gehoor. Ontwikkeld aan de hand van de muziekpedagogische adviezen van Dietlind Löbker. tiptoi® stift is niet inbegrepen en los verkrijgbaar. Inhoud: 2-delig speelbord 3 doe-bordjes 5 band-bordjes 1 speelfiguur spelregels. Stift niet inbegrepen apart verkrijgbaar. tiptoi® stift en download van de gratis audiobestanden zijn noodzakelijk.
Niet op voorraad
SKU
4005556007349
€ 29,75
Alle monsterbands willen meedoen aan het muziekfestival. Maar om het podium op te mogen moet iedereen zich bewijzen: wie kent alle instrumenten en de liedjes? En wie zingt het
hoogste lied? Op de muziekschool leren de kinderen allerlei aspecten van de muziek kennen.
Alleen of met anderen:

? tiptoi® laat je kennis maken met de veelsoortigheid van de muziek
? tiptoi® brengt met liedjes melodieën en geluiden de muziekschool tot leven
? tiptoi® maakt jonge kinderen op een speelse wijze vertrouwd met de basisthema?s van het
eerste muziekonderwijs
? Veel quizvragen en doe-spelletjes garanderen gevarieerd speel- en leerplezier

Kies je lievelingsband en laat je door Krokus het vriendelijke hoofd van de muziekschool klaar stomen voor het grote optreden: Berry Polly en Presto demonstreren hoe leuk het is om zelf muziek te maken. Reno en de professor kunnen veel over instrumenten en de klassieke muziek vertellen; en bij Foni ontdek je waarom een goed gehoor soms wel erg handig kan zijn...

De tiptoi® stift zit barstensvol spelletjes met informatie geluid en liedjes. Bovendien maakt hij het mogelijk om eenvoudige melodieën en ritmes zelf te spelen en verbindt de opdrachten en spelletjes spelenderwijs met de training van het gehoor. Ontwikkeld aan de hand van de muziekpedagogische adviezen van Dietlind Löbker.

tiptoi® stift is niet inbegrepen en los verkrijgbaar.

Inhoud:

2-delig speelbord 3 doe-bordjes 5 band-bordjes 1 speelfiguur spelregels. Stift niet inbegrepen apart verkrijgbaar. tiptoi® stift en download van de gratis audiobestanden zijn noodzakelijk.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 4005556007349
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen