Voetbaltafel Dunlop - 139,4 x 74,6 x 87,8 cm MDF

Tafelvoetbal is niet alleen leuk en gezellig, maar kan ook spannend en zelfs inspannend zijn. Met deze stevige voetbaltafel spelen jij en je vrienden hele WK's en Champion Leagues na. Organiseer je eigen competitie of toernooi en geniet van een spannend potje voetbal. En is je bal even onvindbaar? Je krijgt er van ons twee extra. De belangrijkste voordelen van het artikel ? Deze stevige voetbaltafel is gemaakt van eersteklas MDF ? Hij staat stevig op afgeronde metalen voeten die je vloer niet zullen beschadigen ? Sterke metalen dwarsbalken geven je voetbaltafel extra stabiliteit ? De tafel heeft een aantrekkelijk en sportief uiterlijk ? De veren zijn sterk en soepel zodat je vele jaren kunt genieten van je tafelvoetbalspel Wat zit er in de verpakking? ? Een complete voetbaltafel met drie balletjes ? Productinformatie in je eigen taal Tips & Tricks Plaats dit tafelvoetbalspel op een stevige ondergrond en zorg voor voldoende ruimte eromheen. Onderzoek de veren regelmatig en geef de draaiarmen tijdig een smeerbeurt om ze soepel te houden. Kijk ook eens naar andere sportieve spellen uit ons assortiment.
Niet op voorraad
SKU
8711252226750
€ 500,00
Tafelvoetbal is niet alleen leuk en gezellig, maar kan ook spannend en zelfs inspannend zijn. Met deze stevige voetbaltafel spelen jij en je vrienden hele WK's en Champion Leagues na. Organiseer je eigen competitie of toernooi en geniet van een spannend potje voetbal. En is je bal even onvindbaar? Je krijgt er van ons twee extra.

De belangrijkste voordelen van het artikel
? Deze stevige voetbaltafel is gemaakt van eersteklas MDF
? Hij staat stevig op afgeronde metalen voeten die je vloer niet zullen beschadigen
? Sterke metalen dwarsbalken geven je voetbaltafel extra stabiliteit
? De tafel heeft een aantrekkelijk en sportief uiterlijk
? De veren zijn sterk en soepel zodat je vele jaren kunt genieten van je tafelvoetbalspel

Wat zit er in de verpakking?
? Een complete voetbaltafel met drie balletjes
? Productinformatie in je eigen taal

Tips & Tricks
Plaats dit tafelvoetbalspel op een stevige ondergrond en zorg voor voldoende ruimte eromheen. Onderzoek de veren regelmatig en geef de draaiarmen tijdig een smeerbeurt om ze soepel te houden. Kijk ook eens naar andere sportieve spellen uit ons assortiment.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 8711252226750
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen