VTech Baby Mijn Interactieve Knuffelbeer Blauw - Nino - Beer - Knuffel

De VTech Baby Mijn Interactieve Knuffelbeer Blauw is een slimme knuffelbeer met vele interactieve functies! Deze interactieve knuffel is de slimste knuffelbeer die je ooit hebt gezien! Hij onthoudt jouw naam, je verjaardag, al je lievelingsdingen en onthoudt verschillende feestdagen en kondigt deze aan. Personaliseer Nino door de knuffel te verbinden met Explor@ Park en maak kennis met nieuwe bereleuke vriendje. Download gratis tot wel 20 gepersonaliseerde verhaaltjes met de voornaam van je kindje, familieleden of vriendjes én de favoriete dingen. Verder leert de knuffel je kindje het dagritme met behulp van vrolijke reacties in de ochtend, middag en avond. De knuffel vertelt verhaaltjes, zingt liedjes en is dol op knuffelen! Stel de timer voor de rustgevende melodietjes in op 5, 15 of 30 minuten om het kind heerlijk te laten slapen. Inhoud van de doos: ? Knuffelbeer Nino ? Eén USB-kabel ? Eén handleiding Kenmerken van de VTech Interactieve knuffelbeer Nino: ? 15 vrolijke melodietjes, 15 rustgevende melodietjes en 4 gezongen liedjes ? Oppervlakte afwasbaar ? Regelbaar volume ? Inclusief 2 AA batterijen ? Automatische uitschakeling Winnaar Speelgoed van het Jaar 2013 - Categorie 0 t/m 2 jaar
Niet op voorraad
SKU
3417761472231
€ 27,63
De VTech Baby Mijn Interactieve Knuffelbeer Blauw is een slimme knuffelbeer met vele interactieve functies! Deze interactieve knuffel is de slimste knuffelbeer die je ooit hebt gezien! Hij onthoudt jouw naam, je verjaardag, al je lievelingsdingen en onthoudt verschillende feestdagen en kondigt deze aan.

Personaliseer Nino door de knuffel te verbinden met Explor@ Park en maak kennis met nieuwe bereleuke vriendje.
Download gratis tot wel 20 gepersonaliseerde verhaaltjes met de voornaam van je kindje, familieleden of vriendjes én de favoriete dingen.

Verder leert de knuffel je kindje het dagritme met behulp van vrolijke reacties in de ochtend, middag en avond. De knuffel vertelt verhaaltjes, zingt liedjes en is dol op knuffelen!
Stel de timer voor de rustgevende melodietjes in op 5, 15 of 30 minuten om het kind heerlijk te laten slapen.

Inhoud van de doos:
? Knuffelbeer Nino
? Eén USB-kabel
? Eén handleiding

Kenmerken van de VTech Interactieve knuffelbeer Nino:
? 15 vrolijke melodietjes, 15 rustgevende melodietjes en 4 gezongen liedjes
? Oppervlakte afwasbaar
? Regelbaar volume
? Inclusief 2 AA batterijen
? Automatische uitschakelingWinnaar Speelgoed van het Jaar 2013 - Categorie 0 t/m 2 jaar
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
EAN 3417761472231
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen