Woezel & Pip set 20 super viltstiften incl. witte wis-stift

Lekker kleuren doe je met deze Woezel & Pip viltstiften van Bruynzeel! Deze super viltstiften mogen niet ontbreken in de knutselkoffer van de kleine creatieveling. Met de speciale punt ? die je niet kan indrukken ? kan je zowel dikke als dunne lijnen kleuren. Met de witte stift kan je gekleurde vlakken weer wit maken. Of creëer geheimschrift door eerst met de witte stift een tekst of tekening te maken die niemand kan lezen. Ga je er later overheen met de gekleurde stiften, dan komt de tekst of tekening tevoorschijn (omdat deze wit blijft). Ook heel handig: met de witte stift kan je vlekken in textiel eenvoudig uitwissen. De inkt van de stiften is afwasbaar van de huid en uitwasbaar uit de meeste textielsoorten, wanneer deze vlek is bewerkt met de witte stift. De verpakking bevat 19 viltstiften en de witte wisstift. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Glutenvrij.
Niet op voorraad
SKU
8710141131243
€ 10,45
Lekker kleuren doe je met deze Woezel & Pip viltstiften van Bruynzeel!

Deze super viltstiften mogen niet ontbreken in de knutselkoffer van de kleine creatieveling. Met de speciale punt ? die je niet kan indrukken ? kan je zowel dikke als dunne lijnen kleuren.

Met de witte stift kan je gekleurde vlakken weer wit maken. Of creëer geheimschrift door eerst met de witte stift een tekst of tekening te maken die niemand kan lezen. Ga je er later overheen met de gekleurde stiften, dan komt de tekst of tekening tevoorschijn (omdat deze wit blijft).

Ook heel handig: met de witte stift kan je vlekken in textiel eenvoudig uitwissen. De inkt van de stiften is afwasbaar van de huid en uitwasbaar uit de meeste textielsoorten, wanneer deze vlek is bewerkt met de witte stift.

De verpakking bevat 19 viltstiften en de witte wisstift. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Glutenvrij.
Meer informatie
Meer informatie
Deliverycode n.v.t.
EAN 8710141131243
Service Garantie
 • Klantenservice

  Wij staan voor u klaar

 • Morgen in huis

  Meestal voor 21:00 uur besteld morgen in huis

 • Gratis verzending

  Vanaf € 35,-

 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Mastercard of VISA

 • Gratis retourneren

  Binnen 30 dagen